_A1A0204.jpeg

Stine Rewers Piil er her omgivet af sine grise på marken ved gården Ellevang. Hun lægger ikke skjul på, at der er meget for hende at lære i opdrættet af grisene. Hun taler konstant med landbrugskonsulenten og sin mand, Troels Piil, agerbrugsuddannet, om de mange beslutninger, der hele tiden skal tages på et ny-igangsat projekt som Ellevang-grisen. Og selvom hver eneste detalje i forhold til opdræt og slagtning har været vendt, så indrømmer Stine at det ikke var nemt, da første kuld skulle væk fra gården.

“Jeg sidder I de små huse, når hver eneste pattegris bliver født. Jo mere jeg arbejder med grisene, jo mere fascinerer de mig. De er uforudsigelige. Sjove, stærke, meget personlige og opmærksomme. Også irriterende og hurtige, men deres instinct overrasker mig , og nogle af dem lærer man at kende så godt, at man kan aflæse dem. Det er jeg ret vild med”.

Stine arbejder og bor på Ellevang sammen med sin mand Troels, deres seksårige søn, Andreas, og en ny lille hund som bliver stor - tror vi . En blanding af gode racer fra nabogården, som er ved at lære grisene at kende. Foreløbig er en medhjælper ansat, men fremadrettet skal landbruget gerne udvikle sig og tilbyde lokale både arbejde og godt økologisk svinekød.