V

Der er velvalgte poser til højtiderne, Ellevang koteletter, brunchpølser og grill pølser, spegepølser, skinke, kamsteg, mørbrad, revelsben, schnitzler, steaks, småkød, skinkemignon, mørbrad, bovsteaks eller porschetta.

Eller et gavekort, så vælger modtageren selv.

Er der spørgsmål er du velkommen til at maile til  stine@ellevanglandbrug.dk eller ring på 2785 7853.

Mobilepay 41991

Kontonr 3409 1224 8180

KALU_STEMPEL_120.jpg

Det gode griseliv

På en mark lidt uden for Horbelev har der siden sensommeren 2017 gået grise rundt under åben himmel.

Gården og marken de bor på hedder Ellevang, og det gør grisene også.

På den lille gård arbejdes der hele tiden på at forbedre dyrevelfærden til gavn for os alle. Grisene får  stærke ben og gode skinker, og vi får bedre kød og bedre samvittighed. Det koster lidt mere at producere svinekød på den måde, det kræver lidt mere, men det er meget sjovere og smager meget bedre.

Vi har hele tiden slagteklare grise og kød til modning. Har du lyst til at fylde godt kød og og masser af dyrevelfærd i fryseren, så er Ellevang-grisen klar til salg.

Kiloprisen er 72 kr og de leveres blandt andet fra Stensved og Stubbekøbing Slagtehus. Grisene kommer i hele, halve og parterede og efter ønske vakuumpakkede.

Gris på gaflen

Ellevang grisen pakkes med gode stykker vel-opdrættet kød lige til at lægge på grillen, på panden eller i fryseren.

Grisene har levet ude hele året og taget godt for sig af vind, regn, sol, græs, mudder og muld. Det kan smages - på den gode måde. 

Du kan bestille blandede kasser eller købe lige præcis den del af grisen du bedst kan lide. Store eller små portioner, hele, halve eller kvarte grise.

Vi garanterer dyrevelfærd, friland, økologi og masser af smag.